Utnytt utesesongen

Utnytt utesesongen
Våren kommer tidligere og høsten varer lenger enn før. Dette gir oss gode muligheter for å utvide sommersesongen i begge ender gjennom etablering av koselige og funksjonelle uterom.

Med enkle grep kan du få lys, varme og god komfort i hagen uten at det går utover strømregningen. Elektrikeren kan hjelpe deg med dette.

Sikker sommervarme

Selv om sesongen varer lengre er det likevel ingen garanti for at varmen holder seg på et nivå som gjør det komfortabelt å sitte ute om kveldene.

Med en terrassevarmer kan du likevel nyte sommerkveldene uansett temperatur ute. Elektriske terrassevarmere tar liten plass og kan monteres både i taket og på veggen. Du kan også få frittstående modeller som kan flyttes rundt. Eller hva med en elektrisk peis? Elektrikeren kan hjelpe deg med å plassere varmeren på forsvarlig måte og montere stikkontakter utendørs. Strømuttak ute er praktisk for hagearbeid, bilvask, selskaper og andre uteaktiviteter.

Hjelp naturen med lyssettingen

Det finnes mange pene og praktiske utelamper: Koselige vegglamper, elegante stolper, downlights i taket og pullerter i bakken. Med utendørsbelysning kan du fremheve vakre detaljer som trær og planter i tillegg til at du får et helt nytt bruksrom. Ved å velge energieffektive lyskilder og lysstyringssystemer, vil du samtidig holde strømforbruket nede.

En 7 watts LED-pære gir samme lysstyrke som en vanlig 50 watts 240V halogenlyskilde og har opptil 50000 timers levetid, sier Martin Duckert i belysningsleverandøren SG Armaturen as. Ved å legge inn lysstyringssystemer som automatisk slår av lampene når det er lyst og på igjen når det skumrer, vil du samtidig unngå unødig bruk av strøm.

Lag maten ute

Ingenting er så koselig og samlende som å tilberede maten i hagen sammen med resten av familien. Derfor er det i det siste blitt mer og mer fokus på etablering av funksjonelle utekjøkken med både tilgang til strøm og vann. De mest avanserte løsningene har mange av de fasilitetene du er vant til fra ditt eget kjøkken i huset.

Rørleggeren vil hjelpe deg med å legge frem vannforsyning, lage avløp, enten til ordinært avløp i boligen eller til lukket system som kan tømmes. Med et slik utekjøkken finnes det ingen begrensninger på hvor avanserte retter du kan servere din familie og gjester.

Med vår samlede erfaring og kunnskap kan vi bidra til at du kan utvide sommeren enda mer til det du drømmer om hele vinteren.

Kontakt

Adresse:
Ovnan Gård, 3359 Eggedal

Telefon: 41444566
Epost: johjellu@online.no

Se kart >>