Smart styring av utelyset

Smart styring av utelyset
I dag finnes det enkle og rimelige løsninger for å styre utelyset etter solas oppgang og nedgang der du bor – hver dag hele året.

Mange huseiere slår på og av utelyset ved hjelp av en vanlig lysbryter. Det er lett å glemme å slå av lyset igjen når det er dagslys, noe som medfører ekstra kostnader og oftere bytte av lyskilder.

Enkel lysstyring

I dag finnes det enkle og billige løsninger for å styre utelyset etter solas oppgang og nedgang der du bor – hver dag hele året. Det er ikke nødvendig med ekstra installasjoner i huset ditt i det hele tatt. Det er bare å skifte ut lysbryteren for utelyset med et såkalt ASTROUR. Dermed kan du glemme utelyset for godt, det styrer seg selv. Kanskje må du skifte en lyspære en gang i blant, dersom du ikke har LED da, men det oppdager du.

Slik fungerer et Astrour

Det er en kjensgjerning at sola nå allerede har snudd og det blir etter hvert mørkere og mørkere om kveldene. Da kommer behovet for utelys igjen og strømmåleren begynner å jobbe for å loppe deg for penger. Da kunne det kanskje være lurt å bruke lyset kun ved behov og ikke når sola gjør jobben for deg. Astrouret styrer lyset på og av etter tidspunktene for soloppgang og solnedgang på det stedet der du bor. Nesten helt utrolig at et enkelt ur kan holde styr på alt dette? Dersom du har mye utebelysning som styres av egne kurser fra sikringsskapet ditt finnes det også egne varianter som monteres sammen med jordfeilautomatene.

Vi anbefaler derfor at du tar kontakt med oss i dag så skal vi hjelpe deg å spare penger ved å montere et Astrour på utelyset ditt. Det tar nesten ingen tid og koster nesten ingen penger.

Kontakt

Adresse:
Ovnan Gård, 3359 Eggedal

Telefon: 41444566
Epost: johjellu@online.no

Se kart >>