Nyt hagen i hele sommer!

Nyt hagen i hele sommer!
Med god komfort utendørs, kan du tilbringe både sensommer og høst ute. Uansett vær!
Elektrikeren kan faktisk gjøre mye for at du skal kunne starte utesesongen tidlig og fortsette kosen til langt utpå sensommeren. Med enkle grep kan du få lys, varme og god komfort i hagen uten at det går utover strømregningen.

Garantert sommervarme 
Med en terrassevarmer kan du nyte sommerkveldene uansett temperatur ute. Elektriske terrassevarmere tar liten plass og kan monteres både i taket og på veggen. Du kan også få frittstående modeller som kan flyttes rundt. Eller hva med en elektrisk peis? Elektrikeren kan hjelpe deg med å plassere varmeren på forsvarlig måte og montere stikkontakter utendørs. Strømuttak ute er praktisk for hagearbeid, bilvask, selskaper og andre uteaktiviteter. 

Lyse kvelder hele året 
Det finnes mange pene og praktiske utelamper: Koselige vegglamper, elegante stolper, downlights i taket og pullerter i bakken. Med utendørsbelysning kan du fremheve vakre detaljer som trær og planter i tillegg til at du får et helt nytt bruksrom. Ved å velge energieffektive lyskilder og lysstyringssystemer, vil du samtidig holde strømforbruket nede.− Med LED-belysning kan du spare mye strøm utendørs. En 7 watts LED-pære gir samme lysstyrke som en vanlig 50 watts 240V halogenlyskilde og har opptil 50000 timers levetid, sier Martin Duckert i belysningsleverandøren SG Armaturen as.

Ved å legge inn lysstyringssystemer som automatisk slår av lampene når det er lyst og på igjen når det skumrer, vil du samtidig unngå unødig bruk av strøm.

Elektrikeren din kan gi deg gode råd om energibruk, plassering av lyskilder og hjelpe deg med å plukke utelampene som er best egnet hos deg.

 Ring oss i dag, så kan du få varme, lyse sommerkvelder langt ut i høsten! Kontaktinformasjon finner du til høyre.

Kontakt

Adresse:
Ovnan Gård, 3359 Eggedal

Telefon: 41444566
Epost: johjellu@online.no

Se kart >>